(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dimecres, 16 de maig del 2012

27è MKC de la temporada:
Les estrenes dels Multicines La Vailet,
amb Maribel Martínez en directe;
Bird, Jazz, Julio Cortázar i molt més...



En la primera part del 98è MKC, hem tractat com és costum les estrenes de la setmana dels Multicines La Vailet, en aquesta ocasió amb dues excepcions, la primera Maribel Martínez responsable de la programació dels cinemes de Sant Vicenç ha estat amb nosaltres en directe per presentar les dues novetats que entren aquesta setmana que són Intocable i Safe.

Aquesta intervenció de Maribel ha estat un plaer tenir-la ja que aquesta setmana el MKC s'ha gravat el dimarts ja que dijous hi ha ple municipal en l'horari habitual del programa, i com l'equip ha parlat amb ella sobre les novetats i les pel·lícules que ja no estaran us avancem al blog el programa perquè pugueu gaudir abans del divendres 18 de maig de Shame i Todos los días de mi vida.

Ara us deixem els tràilers de les dues novetats:





A la segona part del programa Imma Soler, Francesc Aguilar i sobretot Jaume Chavarría ens van parlar llargament sobre la pel·lícula Bird...


...una de las millors pel·licules dirigides per Clint Eastwood,que versa sobre la fama del saxofonista de jazz Charlie 'Bird' Parker que creix ràpidament a partir de la seva arribada a Nova York el 1940. Però Parker comença a abusar de l'alcohol i les drogues, i la seva vida es converteix en un infern.

Tot això, perquè aquest divendres 18 de maig a les 22 hores a la sala xica de la Vicentina s'ofereix un concert de Jazz que organitza Miquel Tusset. No us ho perdeu!



Seguidament i després de gaudir de la bona música de Charlie Parker, els nostres companys han parlat de diverses coses i sobretot comentar la magnífica crònica que el nostre amic Rafa G. ens ha deixat al bloc sobre aquesta pel·lícula.

Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada