(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dijous, 26 d’abril del 2012

24è MKC de la temporada:
Les estrenes dels Multicines La Vailet,
Morricone vs Williams...
I cinema sobre excursionisme,
pel 5è enVoltats de cinema!

Al 95è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç...



...com cada setmana i puntualment us informem sobre el que podeu anar a veure els Multicines La Vailet. Aquesta setmana l'estrena absoluta ha estat Los Vengadores de Marvel.



Les altres pel·lícules que han entrat nous a la cartellera han estat Hem de parlar de Kevin i Grup 7.




La música de John Williams és molt coneguda. Gairebé tothom pot nomenar com cinc pel·lícules que va compondre la música. Acaben de passar a ser pel·lícules molt notables. Ara bé, si t'acostes a una persona a l'atzar a l'escola secundària, i mai més probable és que hagi sentit parlar d'ell. John Williams ha fet 111 pel·lícules fins ara. Morricone ha fet 495. I perquè dic tot això, doncs perquè el gran Jaume Chavarria en aquesta ocasió ens ha parlat dels dos compositors en qüestió, Ennio Morricone i Jhon Williams. Sobretot de dues pel·lícules com són Malditos Bastardos i Tintín, per sorprendre'ns en les similituds molt grans que hi ha quant a la música es refereix.
En aquesta ocasió la nostra amiga Imma Soler no ens va poder acompanyar i el Rafa G, estava en feines cinèfiles, ja ens explicarà. Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada