(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

divendres, 13 d’abril del 2012

22è MKC de la temporada:
Les estrenes dels Multicines La Vailet,
Per fi Jaume Chavarría ha parlat del seu "llibre"

Al 93è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç...



... hem fet, com cada setmana, un repàs a la cartellera de Multicines La Vailet. En aquesta ocasió l'estrena absoluta com anomenem al qual coincideix amb estrena nacional, ha estat la pel·lícula Battleship.




L'altre estrena del que per cert hem parlat llargament ha estat "Les males herbes" (Les Herbes folles).George (André Dussollier) i Margarite (Sabine Azéma) són totalment diferents. Però un dia, per casualitat, les seves vides es trobaran.
A ella li robaran la cartera amb tota la seva documentació. Ell trobarà les seves identificació en un aparcament i el portarà a la comissaria de policia.No obstant això, aviat començarà a adonar-se que està interessat d'una forma especial en aquesta dona.Li intriga seva forma de comportar-se i la seva personalitat.Així que començarà a seguir-la i a espiar-la.Començarà fins i tot a cridar per telèfon, el que al principi a Margarite la alarmará, creient que es troba davant un psicòpata. No obstant això, a poc a poc hi haurà un acostament entre ells. Podrà sorgir l'amor?

Última pel·lícula fins al moment del veterà Alain Resnais ('Hiroshima mon amour') i protagonitzada per dos dels seus actors fetitxe de tota la vida (Dussollier i Azéma, la seva dona a la vida real). 'Les males herbes' (el títol en francès té a veure amb la bogeria), és una pel · lícula diferent, anàrquica i profundament lliure. Un cant d'amor al cinema i la seva història.



També i per fi, hem pogut parlar amb Jaume Chavarría sobre els inicis del cinema a Sant Vicenç dels Horts, recordant qual va ser la primera pel.lícula que es va emetre als cinemes de la localitat, i també ens va revelar que pianistes estaven amenitzant les pelis mudes. I una altra curiositat sobre com realitzaven en els anys 30 els efectes sonors especiale. Sabeu com? escolteu el programa i us emocionareis com nosaltres.

Per descomptat no ens hem oblidat de parlar del quart cinefòrum que es realitzarà el proper 26 d'abril, a les 6 de la tarda a la bibliloteca Les Voltes, en aquesta ocasió tractarem l'educació, i podrem veure La Classe (Entre les murs, Laurent Cantet, França, 2008):



I com no: al final del programa connectem amb els companys InfiLMtrats, de Montcada Ràdio.

En aquesta ocasió hem estat duent a terme MKC, Jaume Chavarría, Imma Soler, Mariola Martínez i el nostre Oliver. A Rafa G. li hem trobat a faltar i l'esperem amb els braços oberts la setmana vinent.

Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada