(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dijous, 8 de març del 2012

18è MKC de la temporada:
Cartellera de Multicines La Vailet;
connexió amb infilMtrats;
i programa especial per al "Dia de les Dones"!

El 89è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç...


... amb diverses absències, però meravellosament dirigit per Rafa G. i Imma Soler. Han fet un repas a la cartellera de les Multicines La Vailet.

La quarta connexió amb Montcada Ràdio, a més del coqueteig entre dos components de Panorames de cinema, hem parlat sobre algunes pel·lícules en relació al Dia Internacional de la Dona. Ha destacat, sobretot, la pel·lícula Erin Brockovich:



També en la connexió amb InfilMtrats, s'ha suggerit que sigueu vosaltres els oients, els que decidiu la pel · lícula del tercer Cinefòrum de Sant Vicenç dels Horts. Les pel · lícules entre les que podeu triar són:
- El corb.
- El protegit.
- American Splendor

Us donarem més dades dels films al facebook del programa i en aquest bloc.

Un altre dels temes que s'han tractat avui al programa ha estat l'opinió d'Imma sobre la pel·lícula La dona de Negre (li ha encantat, tana que Rafaello s'ha animat a anar a veure aquest film).



A més, finalment Imma Soler ens ha recomanat anar a la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya per gaudir de la seva programació. Rafa ha decidit anar a veure Super 8, dintre del cicle dels millors films del 2011.

I des MKC us desitgem a totes les dones, que no només sigui un dia el vostre sinó tots els de la resta de les vostres vides.



Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada