(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dijous, 23 de febrer del 2012

16è MKC de la temporada:
Cartellera de Multicines La Vailet;
connexió amb infilMtrats;
i segon cinefòrum, amb Chico y Rita!

El 87è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç...


... ha tornat a ser un programa ben especial. Voleu saber per què? Doncs, sobretot, per tres motius.

Primer, perquè hem comptat amb dos convidats de luxe: Miquel Tuset i Carles Guillem, els companys de Jazz Club de Nit, han estat amb nosaltres per ajudar-nos a presentar el 2n cinefòrum enVOltats de cinema, que tindrà lloc a la Biblioteca Les Voltes el 29 de febrer a les 6 de la tarda, i que estarà centrat en el film Chico y Rita:


Miquel i Carles ens han explicat de manera immillorable els origens i l'essència del jazz llatí... I aquest només serà l'inici d'una llarga amistat entre el jazz i el cinema a Ràdio Sant Vicenç!

Segon motiu que ha fet aquest MKC tant especial: Perquè hem connectat, per segon cop a la història, amb l'infilMtrats, el programa de cinema de Montcada Ràdio, que s'emet simultàniament a l'MKC, també en directe. Cadascú dels membres dels dos espais us hem recomanat una o més pel·lícules. La polèmica ha vingut servida per The artist:


Gràcies a Óliver Hernández, Quimet Cabeza, Aitor Cruz i Carlos Salcedo per compartir aquesta estona amb nosaltres!

I tercer motiu (i no per últim, menys important!): Perquè l'equip al complet de l'MKC hem compartit, per fi, un espai en directe, avui dijous de 8 a 9 del vespre. Jaume Chavarria, Rafaelo G, Mariola Martínez i Francesc Aguilar, tots nosaltres gaudint i intentant fer-vos gaudir de la festa i de la feina que ens agrada més...

... Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada