(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dijous, 28 de juliol del 2011

Vuitè MKE: Totes les pel·lícules
de Sant Vicenç dels Horts, del 29 de juliol al 4 d'agost!


En el 8è Més que estrenes de Ràdio Sant Vicenç, Jaume Chavarría i Francesc Aguilar hem presentat les estrenes de la setmana al Multicines La Vailet: Los pitufos...


... com a estrena absoluta; i Un cuento chino...


... com a estrena recomanada de l'MKE.

A més a més, també es poden veure encara a Sant Vicenç dels Horts: Los pingüinos del Sr. Popper; Amigos; Harry Potter: Reliquias de la muerte (II), en 3D; Insidious; Cars 2, des de la setmana passada en 2D; Kung Fu Panda 2; Transformers: La cara oculta de la Luna; i Resacón 2: ¡Ahora en Thailandia!

La pel·lícula infantil de la setmana: Todos los perros van al cielo...


... la podreu veure de dilluns 1 a dijous 4 d'agost a les 4 de la tarda.

Des de l'MKE us desitgem... Bon agost de cinema!

Estrenes 2011: Juliol (i V)

Final de mes, l'agost arriba de seguida i, puntuals com sempre, també les estrenes de cada setmana:




divendres, 22 de juliol del 2011

Estrenes 2011: Juliol (IV)

La penúltima setmana de juliol, i més estrenes que arriben aquest divendres a la cartellera:




dijous, 21 de juliol del 2011

Setè MKE: Totes les pel·lícules
de Sant Vicenç dels Horts, del 22 al 28 de juliol!


En el 7è Més que estrenes de Ràdio Sant Vicenç, Rafa Gómez i Jaume Chavarria han tornat a presentar les estrenes de la setmana al Multicines La Vailet: Los pingúinos del Sr. Popper...


... com a estrena absoluta; i Amigos...


... com a estrena recomanada de l'MKE.

A més a més, també es poden veure encara Harry Potter: Reliquias de la muerte (II), en 3D; Blackthorn; Insidious; Cars 2, des de la setmana passada en 2D; Kung Fu Panda 2; Transformers: La cara oculta de la Luna; i Resacón 2: ¡Ahora en Thailandia!

La pel·lícula infantil de la setmana: El ratón Pérez, la podreu veure de dilluns 18 a dijous 21 a les 4 de la tarda.

I també ha participat del programa Diego López, d'El buque maldito, per parlar del seu nou fanzine i de La invasión de los zombies atómicos, la pel·lícula d'Umberto Lenzi que es podrà veure al Centre Garcilaso el dissabte 17 de setembre, amb presència del director. Aquí teniu una mostra de la banda sonora...


... fer anar obrint els sentits.

Fins dijous vinent us desitgem... Bon profit de cinema!

divendres, 15 de juliol del 2011

Estrenes 2011: Juliol (III)

A meitats de juliol ja hem arribat, i en aquest divendres entren ni més ni menys que 7 pel·lícules noves:




dijous, 14 de juliol del 2011

Sisè MKE: Totes les pel·lícules
de Sant Vicenç dels Horts!


En el 6è Més que estrenes de Ràdio Sant Vicenç, Rafa Gómez i Jaume Chavarria han presentat l'estrena absoluta de la setmana al Multicines La Vailet: Harry Potter 7: Las reliquias de la muerte (II), en format 3D. A més a més, també s'estrenen Blackthorn i Insidious; i es poden continuar veient: Cars 2, a partir de demà en 2D; Algo prestado; Kung Fu Panda 2; Transformers: La cara oculta de la Luna; i Resacón 2: ¡Ahora en Thailandia!

Ah! I no us perdeu la pel·lícula infantil de la setmana...


... de dilluns 18 a dijous 21 a les 4 de la tarda.

Bon juliol de cinema!

divendres, 8 de juliol del 2011

Cinquè MKE: Totes les pel·lícules
de Sant Vicenç dels Horts!


En el 5è Més que estrenes de Sant Vicenç dels Horts, han tornat a estar a l'estudi de l'emissora Rafa Gómez i Jaume Chavarria, tot i parlant sobre l'estrena munidal de la setmana: Cars 2; les altres estrenes dels Multicines La Vailet: La vida de los peces, Algo prestado i Nowhere boy; a més a més del clàssic familiar de la setmana: La dama y el vagabundo. Es mantenen en cartellera Transformers: La cara oculta de la Luna, Midnight in Paris, Kung Fu Panda 2 (en 3D) i Resacón 2 (Ahora en Thailandia).

Bon estiu de cinema!

Estrenes 2011: Juliol (II)

Les 8 estrenes que podem veure des del 8 de juliol són les següents:




divendres, 1 de juliol del 2011

Quart MKE:
Les pel·lícules de Multicines La Vailet
a Ràdio Sant Vicenç!



En el quart Més que estrenes de Sant Vicenç dels Horts, han estat en l'estudi Rafa G. Gamboa i Jaume Chavarria, parlant sobre l'estrena de la setmana: "Transformers 3: El lado oscuro de la lluna".


També ens han recordat la resta de pel.lícules que podem veure als Multicines La Vailet, que són: Kung Fu Panda 2 (en 3D), X-Men: Primera Generació, Tòquio Blues, Pirates del Carib: En marees misterioses, Midnight in Paris i Resacón 2: Ahora en Tailandia.

I, com cada estiu, Maribel Martínez, l'encarregada de la programació dels cinemes de Sant Vicenç, ens ha presentat Dumbo, que podrem veure a les 4 de la tarda des del 4 al 8 de juliol, a un preu molt especial, ni més ni menys que 1'50 euros, una oportunitat de suportar millor la calor amb els nens i, de passada, passar una bona estona recordant la nostra infància.



També hem parlat amb Jaume Vidal sobre Dumbo qui, juntament amb Jaume Chavarría, ens han deixat bocabadats amb la seva dissertació sobre aquesta pel.lícula tan entranyable de l'elefant més estimat per nens i adults.

Gràcies per la vostra atenció i... Bon profit de cinema!

Estrenes 2011: Juliol (I)

Aquesta setmana "Transformers: El costat fosc de la lluna" s'ha estrenat dimecres 29 de juny, i la resta de pel·lícules arriben el primer dia del mes de juliol, és a dir, avui: