(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 13 de novembre del 2011

MKE 11.11.11


En aquest nou Més que estrenes, Jaume Chavarría, Rafa Gómez i la que us escriu, Mariola Martínez hem fet un repàs a la cartellera que podeu gaudir en els Multicines La Vailet parlant amb el director de la pel·lícula Catalunya Über Alles! que s'estrena en aquestes sales, i ens ha comès que el pròxim 19 de novembre estarà a La Vailet fent col · loqui, no us perdeu aquesta cita interessant, Ramon Tremens a més la setmana que ve estarà en MKC. L'altra pel · lícula que s'estrena en els cinemes de Sant Vicenç és Mirades d'amor (colpo d'Occhio).






La resta de les pel · lícules que podeu veure a La Vailet són Les aventures de Tintín, Un cop d'altura, El somni d'Iván, Jonnhy English Returns, Tauró 3D, la presa i La veu adormida.

També informar-vos sobre la Marató de Amanecer:
Dimecres 16 novembre: Crepuscle i Lluna Nova.
Dijous 17 novembre: Eclipsi.
Alba (preestrena première).
Podràs visualitzar les 4 pel·lícules en pantalla gran i en première AMANECER el dijous 17 a les 22h.Precio de l'entrada 20 € per les 4 películas.El estrena oficial de Amanecer és el divendres 18 de noviembre.Inicio de les sessions a les 19:30h.

Finalment comunicar-vos que podeu fer arribar els vostres comentaris al facebook o al correu del programa si voleu entrar en el sorteig d'entrades gratis per anar al cinema.

Fins la setmana que ve...

...bon profit de cinema¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada