(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

divendres, 1 de juliol del 2011

Quart MKE:
Les pel·lícules de Multicines La Vailet
a Ràdio Sant Vicenç!



En el quart Més que estrenes de Sant Vicenç dels Horts, han estat en l'estudi Rafa G. Gamboa i Jaume Chavarria, parlant sobre l'estrena de la setmana: "Transformers 3: El lado oscuro de la lluna".


També ens han recordat la resta de pel.lícules que podem veure als Multicines La Vailet, que són: Kung Fu Panda 2 (en 3D), X-Men: Primera Generació, Tòquio Blues, Pirates del Carib: En marees misterioses, Midnight in Paris i Resacón 2: Ahora en Tailandia.

I, com cada estiu, Maribel Martínez, l'encarregada de la programació dels cinemes de Sant Vicenç, ens ha presentat Dumbo, que podrem veure a les 4 de la tarda des del 4 al 8 de juliol, a un preu molt especial, ni més ni menys que 1'50 euros, una oportunitat de suportar millor la calor amb els nens i, de passada, passar una bona estona recordant la nostra infància.



També hem parlat amb Jaume Vidal sobre Dumbo qui, juntament amb Jaume Chavarría, ens han deixat bocabadats amb la seva dissertació sobre aquesta pel.lícula tan entranyable de l'elefant més estimat per nens i adults.

Gràcies per la vostra atenció i... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada