(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

divendres, 10 de juny del 2011

Primer MKE:
Les pel·lícules de Multicines La Vailet
a Ràdio Sant Vicenç!


Aquí comença el recorregut del Més que estrenes a Ràdio Sant Vicenç, que contindrà tota la informació de les pel·lícules que podeu veure al llarg de la setmana als Multicines La Vailet; i sobre qualsevol activitat al voltant del cinema que es porti a terme a Sant vicenç dels Horts.

Mariola Martínez ha estat l'encarregada de presentar aquesta primera edició de l'MKE, i amb ella heu pogut sentir els audios dels trailers dels films en cartellera, diverses peces musicals, talls d'entrevistes i comentaris personals. En properes edicions hi haurà la participació com a co-presentador de Rafa G. Gamboa; la crònica musical del nostre expert en bandes sonores, Jaume Chavarría; i moltes altres novetats que anireu descobrint setmana rera setmana.

I regals d'entrades, és clar! Volem que participeu al programa, en directe o a través del correu mesquecinema@gmail.com... Animeu-vos!

Com? Que encara no sabeu quina és la novetat de la setmana als Multicines La Vailet? Doncs és molt interessant...


... Com també ho és la pel·lícula que porta tres setmanes a les sales dels Multicines...


... per presentar la qual hem triat fragments de les entrevistes al director i a dos dels actors, realitzades per Imma Soler i Felipe Eceiza per a l'MKC.

La resta de pel·lícules en cartellera són: X-Men: primera generación, Rango, Thor, Piratas del Caribe: en mareas misteriosas, i El último exorcismo.

Gràcies per la vostra atenció i... Bon profit de cinema!

1 comentari: