(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 10 d’abril del 2011

24è MKC de la temporada:
Entrades, Tintorera, Viaggio in Italia, Bruno Coulais i Tom Fernández!

Descarrega-te'l
En el 62è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç, hem gaudit de l'equip complet de col·laboradors al màxim de les seva potència cinèfila... Escolteu l'espai, escolteu, si no us ho creieu!

Per començar, amb Rafaelo G hem repartit les dues entrades de la setmana per anar als Multicines Llobregat i hem repassat, com cada setmana, les pel·lícules en cartellera en aquests cinemes: Furia ciega 3D, Soy el número cuatro, Rio, Invasión a la tierra, Esta abuela es mi padre, Piraña (2D), Gnomeo i Julieta, Sucker Punch i El discurso del rey... No ens podem queixar!

A continuació, el propi Rafaelo G ha anunciat el guanyador de la pel·lícula de la setmana passada de Casa Hobby i ha presentat la pel·lícula de regal d'aquesta setmana: Tintorera...


... en previsió de l'imminent època de calor i platja.

Larry Flint ha iniciat una nova trilogia d'escenes memorables de la història del cinema. No us perdeu la seva descripció pormenoritzada i l'anàlisi psicològic d'algunes de les escenes més significatives d'una de les obres mestres de Roberto Rossellini: Viaggio in Italia. Aquí teniu l'extraordinària i controvertida escena final:


Jaume Chavarria, ja totalment recuperat, ha vingut a continuació, amb una altra de les seves defenses aferrissades de la música com a element bàsic del llenguatge cinematogràfic, aquesta vegada amb el compositor Bruno Coulais...


... i la seva banda sonora per al documental Oceans 3D:


I, com de costum, l'MKC ha conclòs amb l'entrevista d'Imma Soler a Tom(ás) Fernández...


... director de La torre de Suso i, actualment en cartellera:


I el proper programa, més. De moment, us tornem a desitjar...

... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada