(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 27 de març del 2011

22è MKC de la temporada:
Entrades de La Vailet i Casa Hobby,
Old boy i Santiago Segura!

Descarrega-te'l

Amb Jaume Chavarría encara de baixa (tant de bo que et recuperis aviat de les teves dolències, Jaume!), la resta de l'equip hem fet un nou Més que cinema a Ràdio Sant Vicenç, ple de reflexió i d'entreniment.

Rafaelo G ens ha portat els regals de la setmana:

1) Les dues entrades dels Multicines La Vailet de l'ultima setmana de març;
2) La pel·lícula que regala CasaHobby cada setmana...


... En aquesta ocasió Postmortem...


... (no la xilena, com podeu veure, sinó la de Hollywood), amb una mica de safareig sobre l'actor protagonista, Charlie Sheen.

Larry Flint, en una nova lliçó de cinema, aquesta vegada cinema oriental, ens ha fet una disecció de la pel·lícula sudcoreana Old Boy...


... i un elogi del seu director, l'agosarat Park Chan-Wook, que actualment està rodant Night fishing, una pel·lícula íntegrament rodada amb iphone... Preparats pel futur?

Com us avancem al títol d'aquest missatge, comptem amb la roda de premsa que Santiago Segura va oferir als cinemes del centre comercial Splau divendres 18 d'aquest mes de març. Gràcies a Eva Garcia, Albert Cabello i Alberto Miso, per la seva gentilesa a l'hora de proporcionar-nos aquesta gravació.

I moltes gràcies a Imma Soler i Felipe Eceiza, per cedir la seva secció d'entrevistes del programa d'aquesta setmana al creador de Torrente. La vostra feina no té preu, amics!

En el 60è MKC us tornem a desitjar... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada