(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 30 de gener del 2011

14è MKC, 2a temporada... Multicines La Vailet, Casa Hobby, George Lucas, Alexander Desplat, Roman Polansky i Paco Cabezas!

Descarrega-te'l

En el 52è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç... Més continguts que mai!

Avui Rafaelo G ha parlat el primer, amb el doble regal d'entrades per als Multicines La Vailet i una nova pel·lícula de Casa Hobby: Bandidos...


... (no la de Bruce Willis -Rafaelo dixit-, sino la) dirigida per Massimo Dallamano, l'any 1967, un spaguetti western de la categoria de les del maestro Sergio Leone.

A continuació -des de L.A.!-, Larry Flint ens porta la segona part (de tres) dedicada a La invasión de los nuevos bárbaros, és a dir, les productores que van posar en solfa a les grans majors. Avui, endevineu...






... Efectivament, ni més ni menys que George Lucas! Director, no només d'Star Wars, també de THX-1138 i d'American Graffiti, grans obres de gran influència en el cinema posterior... No us perdeu la nova lliçó d'història del cinema de Larry!

I Jaume Chavarría (ja el tornem a tenir amb nosaltres!) no baixa el nivell. Avui, ens porta la filmografia d'Alexander Desplat, un jove compositor de bandes sonores en el moment culminant de la seva capacitat creativa, tot i concretant en la música de l'última pel·lícula de Roman Polanski...


... El escritor (The Ghost Writer, 2010), film que s'hauria de dir (oi, Larry?) El negro (consulteu el bloc Pedazo de título per a més detalls).

¡No se vayan, aún hay más!

Per acabar el programa, la interesantíssima entrevista d'Imma Soler i Felipe Eceiza a Paco Cabezas, gadità director de Carne de neón:



No, no ens oblidem desitjar-vos... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada