(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 16 de gener del 2011

12è MKC de la temporada... 1r del 2011!


Descarrega-te'l

50è Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç, amb els col·laboradors de luxe habituals: Larry Flint, Rafaelo G, Jaume Chavarria, com a analistes de la realitat cultural cinematogràfica en totes les seves vessants; i, com a entrevistadors ja indispensables i enviats especials a l'actualitat de la cartellera: Imma Soler i Felipe Eceiza... Sense ells l'MKC no s'aixecaria del terra!

Avui, un cop més, Larry Flint ha obert la veda cinèfila d'avui, tot i fent la continuació de no-ficció de la seva secció a l'últim programa de l'any 2010. Tres document(al)s que parlen sobre diferents teories conspiranoides al voltant de l'atemptat de les torres bessones l'onze de setembre de 2001. Larry ens detalla el contingut, ens fa una valoració personal i ens dóna els enllaços per poder visionar tots tres:

Loose Change, de Dylan Avery: www.loosechange911.com

Painful Deception, d'Eric Hufschmit: www.erichufschmid.net

911mysteries , de Sofia Smallstorm: www.911mysteries.com

Rafaelo G ha vingut carregat de regals, com si es tractés del quart rei d'orient:

Primer regal: Entrades per als Multicines La Vailet

Segon regal: El film de la secció de Rafaelo G,per gentilesa de Casa Hobbie

I el tercer regal, no físic però tampoc espiritual: L'anunci del fanzine #14 d'El buque maldito, de Diego López, i projeccions setmanals a partir de dissabte 22, a les 6 de la tarda.

Jaume Chavarria ha començat l'any amb empenta... Com sempre! Ens ha parlat de la música del barroc al cinema, amb un reguitzell de pel·lícules magnífiques, i una d'elles al davant de totes...



... Potser perquè Jordi Savall es troba darrera de la banda sonora adaptada.

I Imma Soler i Felipe Eceiza, com hem avisat, ens porten una entrevista, aquest cop a Manuel Carballo, encarregat de la direcció de La posesión de Emma Evans...



... Director culte, jove i d'amena conversa, ja ho comprovareu si no ho heu fet encara.

No està gens malament per començar l'any, no trobeu?

Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada