(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 27 de juny del 2010

38 MKC's en la 1a temporada... Gràcies per seguir-nos!

M'he cansat de dir al llarg del 38è MKC que ja teniu aquí sobre (i que molts ja heu sentit i/o descarregat... moltes gràcies!) que fariem dos programes més abans de marxar de vacances definitivament, que si haviem d'arribar al programa 40, que si patatin que si patatán... Doncs res d'això!

Ens mereixem tots plegats unes bones vacances: Ha estat una primera temporada intensa, amb canvis importantíssims a partir del març i amb molts projectes per la temporada vinent, si rebem bones vibracions de tots vosaltres i dels responsables de l'emissora... Gràcies un cop més, Esther i Albert, per la vostra confiança i l'espai que ens heu concedit a Ràdio Sant Vicenç!

És moment de fer balanç, d'intentar enumerar, amb agraïment, tothom que ha participat en un moment o un altre, d'una manera o una altra, en aquest espai de ràdio i cinema... Espero no deixar-me ningú!

Jaume Vidal, David Muntané, Xesco Ramos, Joan Morros, Carme Nebot, Rosa Mª Alcalá, Israel Gordón, Mariola Martínez, Alícia Mendo, Mario Azañedo, Albert Rodríguez, Luis Rueda, Marc Fort, Sergi Herreros, Jaume Chavarría, Rafaelo R, Rafaelo G, Marisol Roldán, Bernat Bea, Andrea Ribes, Quimet Cabeza, Imma Soler, Felipe Díaz... Quin equipàs!

I també és necessari i forçós esmentar a Carles, Enric, Héctor, Josep, Mireia i Mario, responsables respectius de Ràdio Desvern, Ràdio Sant Boi, Ràdio Cornellà i Montcada Ràdio, les emissores que han aportat continguts i infraestructures per tal que l'MKC agafés embranzida en els seus primers moments... El nostre més gran agraïment!

Per acabar, però no el menys important, manifestar el plaer de tots els que fem ràdio en els espais de Panorames de cinema per saber que el que fem ha estat seguit per un munt de persones, setmana darrera setmana... La temporada vinent sereu/serem molts més, us ho asseguro!

I bé, que no ens oblidem del programa: Avui hem parlat, com no!, de cinema, amb els dos Rafaelos, R i G, Jaume Chavarría i Mariola Martínez (avui, puntualment, substituint a Marisol Roldán, la nostra dona del misteri)... No us perdeu el programa, i bon estiu de cinema!

diumenge, 13 de juny del 2010

Nova col·laboradora... Al 36è MKC!


Excel·lent entrevista, realitzada per Imma Soler, nova col·laboradora de l'MKC, a Diana Fabiánová, directora del film de propera estrena Moon inside you, meritorio intent d'acabar amb el tabú de la menstruació...


A continuació, Rafaelo G ens porta un pal·liatiu per suportar el final de Lost. Tres sèries intenses i interessants: Dead Set, Sons of Anarchy i Espartacus: Blood and Sand... En tindreu prou?

Jaume Chavarría continúa desgranant aspectes de la música de cinema a partir d'espais temàtics d'allò més variats. En el programa d'avui, ens parla de la música de les pel·lícules de Cary Grant.

I per acabar el 36è MKC, un recull de tècniques d'animació conduït per Rosa Mª Alcalà, amb l'acompanyament de vells coneguts d'aquest programa: Xesco Ramos, Jaume Vidal, Joan Morros, Carme Nebot i David Muntané.

Tot això en menys d'una hora... Qui us ofereix més?

Fins el programa següent us desitgem... Bon profit de cinema!