(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 10 d’octubre del 2010

2n MKC... Sitges i entrevista a Aranoa!


Descarrega-te'l

Segon programa de la segona temporada del Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç... De Sant Vicenç dels Horts, és clar!

Les seccions d'avui han estat eminentement dedicades a temes afins amb l'esperit de cinema fantàstic i de terror que impera aquests dies a Sitges, sobretot pel que fa a la crònica dels tres primers dies de festival que ens ha portat Rafaelo G., com a bon corresponsal que és.

Però, com dèiem, també les seccions de Rafaelo R. i la de Jaume Chavarría han tingut el terror com a constant.

En el cas de Rafaelo R., (Atenció... La seva última participació en aquest programa de cinema!) ens ha fet gaudir de la segona part del top ten dels psycokillers més grans de la història del cinema, segons la seva opinió. El number one? Una obra mestra del cinema: M, el vampiro de Düsseldorf, del gran Fritz Lang.



I Jaume Chavarría, en un altra lliçó sobre bandes sonores, ha aprofundit en la música composta per Wojciech Kilar pel Dràcula de Bram Stoker, dirigida pel mestre Coppola. A youtube hi ha aquest vídeo amb un resum interessant d'aquesta interessant música:



Però això no és tot! Després d'entrevistar, cap al final de la temporada passada, la directora Diana Fabiánová, Imma Soler i Felipe Díaz continuen amb la seva secció de Paraules dels protagonistes amb les declaracions de Fernando León de Aranoa al voltant de la seva última pel·lícula: Amador



Es poden dir més coses, però això serà en el tercer MKC d'aquesta segona temporada.

Mentrestant... Bon profit de cinama!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada