(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 2 de maig del 2010

Cine, cine, cine... Ja portem 30 MKC's!


Un altre programa (el que fa 30!) de la ja llarga vida de l'MKC de Ràdio Sant Vicenç... I encara queda bona part de la primera temporada!

Com des de fa ja una colla de setmanes, us presentem als col·laboradors indispensables d'aquest espai cinèfil: Los Rafaelos, amb la seva trempera habitual; Jaume Chavarría, amb la seva passió per la música de cinema; i Marisol Roldán, amb els temes de misteri a una mà i un munt de pel·lícules a l'altra... I Bernat i Andrea, en tasques tècniques i elaboració de suggerents falques de continuïtat, respectivament!

Però anem a pams...

Rafaelo R., en una nova pirueta crítica, ens parla d'"El séptimo continente (Der Siebente Kontinent, 1989)", pedra inaugural d'un director provocador com pocs: Michael Haneke. Entreu-hi amb una de les angoixoses escenes del film...


Just a continuació, el mateix Rafaelo R., acompanyat (com no!) per l'altre Rafaelo, el G., inicien una nova tríada temàtica, aquesta vegada sobre els cotxes assassins(!!!). La pel·lícula escollida per començar ha estat "Christine (Christine, 1983)" del mestre John Carpenter:


Continuem!

L'anàlisi de l'excel·lent banda sonora composada pel polac Jan A.P. Kaczmarek per a "Descubriendo nunca jamás (Finding Neverland, 2004)", una petita joia de Marc Foster protagonitzada per Johnny Depp, ha ocupat l'espai de Jaume Chavarría del 30è MKC de tots els temps... No us ho perdeu!


Per tancar el programa, en un segon espai dedicat al fenòmens Poltergeist, Marisol Roldán, ens parla de, per una banda, . "El ente (The Entity, 1981)"...


... I per una altre costat, de "La casa encantada (The hunting, 1963)"...


... Amb la precisió i l'entusiasme habituals de la nostra especialista en misteris.

Estareu d'acord que aquest ha estat (i és!) un programa completet. Els que ho fem esperem que us obri portes de gaudiument i profunditat... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada