(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 16 de maig del 2010

32è MKC... Cinema morbós i de misteri!


Una setmana més a Ràdio Sant Vicenç parlant de cinema, amb el programa que fa 32 de l'MKC... Es diu aviat!

Els Rafaelos han deixat pas, només per avui, a uns antics col·laboradors de Més que cinema: Jaume Vidal, Xesco Ramos, David Muntané, Carme Nebot i Joan Morros que ens parlen, juntament amb Francesc Aguilar, del significat d'un terme controvertit: "el morbo". No sé si us quedarà clar què és el cinema morbós després de sentir aquest espai, però segur que us porta un bon grapat d'idees i de sensacions, per no deixar de pensar en una bona estona.

Jaume Chavarría, un cop més, accepta el repte del tema de la setmana, tot i que aquest cop no entra gaire sinó que es queda en l'anàlisi d'una pel·lícula de les que millor ha tractat, socialment i cinematogràficament, el sentiment malsà d'atracció que ens porta cap a la violència extrema i els espectacles macabres, siguin de ficció o no. Es tracta (ho havieu endevinat?), de "Tesis (1997)" d'Alejandro Amenábar, amb banda sonora d'ell mateix... Us ho perdreu?


Marisol Roldán, després del parèntesi del programa anterior, ens torna a parlar de cases vives, habitades, maleïdes... Començant (agafeu-vos!) per "Al final de la escalera (The Changeling, 1979)", tot un clàssic del cinema de terror:


I "El resplandor (The Shining, 1980)", "El orfanato (2007)", "La leyenda de la casa del infierno (The Legend of Hell House, 1973)" , "La caída de la casa Usher (The fall of the house of Usher, 1960)", etc, etc, etc.
I això és tot per avui, però us garantim que hi haurà encara més teca en el 33è MKC. Fins llavors... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada