(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 21 de març del 2010

25è MKC... I no 26è, com hem dit a la "sinto"!



Avui Els Rafaelos ens parlen de "Tinent corrupte (Bad lieutenant, 2009)", dirigida per Werner Herzog, amb la crònica de la polèmica amb el director de la versió clàssica original, Abel Ferrara inclosa ... I també d'un mockumentary innconegut del, per una altra banda, celebèrrim Peter Jackson: "La verdadera historia del cine (Forgotten Silver, 1995)".

Jaume Chavarría ens porta l'anàlisi de diferents bandes sonores de pel·lícules protagonitzades per Anthony Hopkins, en especial "Hannibal (2001)" composada magistralment per Hans Zimmer. Altres seccions dedicades a aquest actor les podeu trobar al blog Panorames de cinema.

I amb Marisol Roldán hem iniciat una sèrie d'espais dedicada als viatges en el temps, avui amb "La màquina del temps (The time machine, 1960)", i totes les disquicions esotèric-cientifíc-filosòfiques habituals de la secció.

Esperem que passeu una bona estona... Bon profit de cinema!

2 comentaris:

  1. Otra gran emisión!!

    Francesc con tu permiso he abierto la página de Facebook

    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Sant-Vicenc-dels-Horts/MKC-Mes-que-cinema/108143515871344?ref=ts

    ResponElimina
  2. Fabuloso! A parte, te enviaré una invitación para ser autor del bloc, a ver si así entre los dos completamos una entradita guapa y no como queda ahora que no tengo moral para currármelo más... Y tú mismo podrás hacer un enlace para el libro de caras! Muchas gracias, amigoooo!

    ResponElimina