(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 7 de març del 2010

23è MKC... Els canvis ja són aquí!


Aquí comença una nova etapa de l'MKC, amb molts canvis que us hem d'explicat poquet a poquet. La plana completa del programa la podeu trobar a través del bloc Panoramesdecinema... Al Més que cinema de Ràdio Sant Vicenç ens quedem amb la Música de cinema, amb Jaume Chavarría i incorporem dues seccions elaborades i protagonitzades per Los Rafaelos, una sobre pel·lícules de la cartellera i una altra sobre films curiosos, rara avis de la història del cinema. Amb Marisol Roldán, la nostra dona del misteri preferida, encentem una secció que és un clàssic des de la primera edició: "Cinema i misteri".

Concretem els continguts del programa d'aquesta setmana: Jaume Chavarría ens parla de La música al cinema de la postguerra espanyola... No us perdeu una veritable mini-conferència sobre el tema!

Rafaelo R. ens parla sobre una pel·li que li ha encantat: "I'm not there (2020)", la biografia de Todd Haynes sobre Bob Dylan... Semi-obra mestra!


I amb Rafaelo G., ens han regalat tota una crònica sobre un documental inclasificable: "The cane toad (1988)"... Tota una curiositat!


Amb Marisol Roldán, iniciem una sèrie dedicada a un clàssic absolut de la història del cinema: "2001: Una odisea del espacio (2001: A space odissey, 1968)", i a les pel·lícules de temàtica similar que van inundar les pantalles de cinema a partir d'ella.


Benvinguts al nou MKC... I bon profit de cinema!

2 comentaris:

  1. Me ha gustado esta nueva versión del programa :)

    ResponElimina
  2. Hola Isaac, muchas gracias por el comentario y por tu recién estrenada membresía en el blog del programa. Continuaremos en esta nueva linea a partir de ahora, menos secciones pero con la máxima profundidad posible. Cualquier apreciación que quieras hacer a partir de ahora al respecto de los contenidos del programa, será bien venida... Bon profit de ràdio i de cinema!

    ResponElimina