(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dimarts, 5 de gener del 2010

Programa especialissim... El 14è MKC!


No us perdeu el primer programa de l'any 2010... Mariola Martínez, responsable de la secció de Diàlegs de cinema, ens presenta als col·laboradors més joves de l'MKC, en el començament més original, esbojarrat i metalingüístic de la radiodifusió mundial!!! Donem la benvinguda a l'MKC a Javier, Maite i Ricardo... Els germans Aragón Aguilar!

Jaume Vidal i Francesc Aguilar han establert una fructífera dialèctica sobre dos estils diferents de fer cinema... I programes de ràdio sobre cinema... Més metallenguatge!

D'Stanley Kubrick n'hem parlat, com estava previst (i de cinema gore també, a partir de "El resplandor (The Shining, 1980)", de l'esmentat director), però trobarem una altra ocasió dins d'aquesta primera temporada, per tal que tots els col·laboradors puguin dir la seva.

A part de sentir el programa, per tal que us informeu i us entrentigueu, a parts iguals, aquí teniu les estrenes de la setmana. Si cliqueu a sobre de les imatges, gairebé sempre trobareu detalls sobre les pel·lícules... Com no!


Feliç any nou i bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada