(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 31 de gener del 2010

Majoria d'edat... El 18è MKC!



Aquest MKC no hi ha qui el pari. Està, en efecte, en continu moviment: entren i surten col·laboradors, tothom té ganes de participar però no sempre pot fer-ho. Aquesta setmana hem estat Alícia Mendo, Francesc Aguilar, Jaume Vidal i Mariola Martínez presentant-vos les estrenes...

[... Però abans, és clar!, la banda sonora d'avui ha estat la de la pel·lícula Magnòlia, que també ha estat protagonista dels Clàssics. Aimee Mann (que es déu dir /eimi/ i no /aimé/, com sentireu tota l'estona al llarg del programa) i Jon Brion. I també Supertramp, que hem deixat la cançó tallada:

]
Ara sí... Les estrenes!



El Tema Estrella del programa d'avui: l'actor Philiph Seymour Hoffman. David Muntané, Francesc Aguilar, Jaume Vidal, Rosa Mª Alcalá i Xesco Ramos us parlem de la seva vida i la seva filmografia, perquè serveixi d'introducció.

I a la secció de Crítiques històriques,el nostre Jaume Vidal ens ha parlat sobre "La duda (The Doubt, 2008)".


Tant els Diàlegs de cinema, secció elaborada i dirigida per Mariola Martínez; com L'Alícia a través del mirall, amb l'Alícia Mendo, parlem sobre "Nadie es perfecto (Flawless, 1999)":



Un nou col·laborador, Abel Fernández, del bloc Toxic Vision, juntament amb Albert Rodríguez, Francesc Aguilar, Jaume Vidal i Luis Rueda (ha tornat entre nosaltres!) hem parlat d'"Magnolia(1999)", també amb el nostre actor protagonista d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada