(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 10 de gener del 2010

15è MKC... El segon de l'any 2010!


Tornem a la normalitat, després del programa especial (molt especial!) del dia 3.

Us presentem, primer de tot, les estrenes...

Però no! Primer us hem d'explicar quina és la banda sonora de la setmana: "El gran Lebowski (The Big Lebowkski, 1999)", composada i seleccionada pel Carter Burwell, habitual dels films dels germans Coen, que han estrenat pel·li aquesta setmana.

Precisament... Ara sí! Aquí teniu les estrenes de divendres passat:


"La llista de Schindler (Schindler's List, 1993)" és la protagonista de la secció de Crítiques històriques de Jaume Vidal. Aquí teniu un resum:


I als Diàlegs de cinema, elaborats i dirigits per Mariola Martínez, una altra fita del cinema de ficció històrica: "Forrest Gump (Forrest Gump, 1994)".


Un nou Clàssic del nou mil·leni ens porta la pel·lícula "No és país para viejos (No country for olf men, 2007)", que aquí sota teniu resumida en imatges:


I... Atenció! Nathalie Nanny Rameaux, com a nova col·laboradora de luxe, ens presenta la seva secció sobre cinema latinoamericà. Com a carta de presentació de Nanny, ella mateixa ens explica que va treballar al Festival de Cartagena de Índies en tasques de relacions amb la premsa i de producció del festival.

Si us ha agradat el programa i/o l'entrada d'aquest bloc (... o no!), feu-nos-s'ho saber amb els vostres comentaris.

Fins el programa vinent... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada