(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 24 de gener del 2010

Com passen les setmanes... El 17è MKC!


Ja podeu tornar a sentir tranquil·lament el 17è MKC de la temporada... Amb Bernardo Bertolucci com a convidat especial!

Potser us imagineu amb què hem començat el programa... Doncs sí, amb les estrenes!

Però no! Primer us parlem de la banda sonora del programa d'aquesta setmana. Ni més ni menys que Ennio Morricone entre nosaltres, amb un reguitzell impressionant de peces absolutament reconeixibles del cinema dels quaranta últims anys. Contempleu al maestro en acció:


Vinga va! Les estrenes...


A la secció de Crítiques històriques, Jaume Vidal ens ha parlat d'una altra obra magna del mateix director, en aquest cas "Novecento (Novecento, 1976)". Us presentem els 10 primers minuts dels 320 que dura de pel·lícula:


Els Diàlegs de cinema, secció elaborada i dirigida per Mariola Martínez sobre "El último tango en París (Last Tango in Paris, 1972)". Ací teniu l'únic resum fotogràfic que circula arreu:


L'apunt musical i cinèfil va a carrec, un cop més, de Jaume Chavarria, qui ens ha completat la informació que teniem sobre Novecento i ens ha explicat com queda de bé la següent ària de Verdi a una escena molt concreta de la pel·lícula:


I hem acabat el programa amb la segona part dedicada al cinema mexicà... Gràcies Nani, per la teva secció que ens aporta tants matisos!

Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada