(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 6 de desembre del 2009

A l'11è MKC... Ja som 12 col·laboradors!


Efectivament, amb l'incorporació del Jaume Chavarria, que fa un programa de música clàssica i un altra espai d'entrevistes a Ràdio Sant Vicenç, hem arribat a la bonica xifra de... 12 col·laboradors!

Però anem pas a pas... Primer de tot, les estrenes, és clar!


I, com sempre, això només és el començament...

A continuació, a La secció de l'avi, en Jaume Vidal, el clàssic entre clàssics dels programes de cinema del Baix Llobregat, ens parla d'un altre clàssic, aquest cop cinematogràfic: "Maduixes silvestres (Smultronstället, 1957)" de l'Ingmar Bergman. Aquí sota podeu veure l'esgarrigosa escena del somni que dóna peu al viatge anti-iniciàtic del doctor Isak:



I, sense més dilació, arriba la primera intervenció del Jaume Chavarria a l'MKC, amb una interessant referència al compositor Erich Wolfang Korngold, l'iniciador de l'ús de la música simfònica en el cinema de Hollywwod i, per extensió, a la resta del món. Benvingut, Jaume! I gràcies per portar la música de Jean Sibelius al MKC. Per cert, a la ràdio no vam poder sentir sencer el poema simfònic, gairebé himne finlandès, que vas fer servir per il·lustrar les teves explicacions. Per això, entre d'altres coses, existeix aquest bloc:



Però no se'n vagin... Encara hi ha més!

L'Israel Gordón, absent, ens deixa preparada la seva secció d'El Videoclub. En el programa d'avui ens parla de Tu vida en 65', de Maria Ripoll. Gran elecció per la teva part, Isra!

I ara sí arriba el final, com és habitual amb la Secció temàtica, en aquesta ocasió sobre un dels directors més controvertits i creatius dels darrers anys: Lars (von) Trier:



Si us sembla poc, també hem tingut la música de Sonic Youth per la banda sonora de Demonlover, una desassossegadora pel·lícula d'Olivier Assayas.



Bon profit de ràdio, de cinema i de música!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada