(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dilluns, 30 de novembre del 2009

El 10è MKC... A Ràdio Sant Vicenç!


No és possible... El 10è programa i tant frescos!

Endevineu per quina secció començàrem... Doncs sí, per les estrenes!

Les quatre seccions següents, com gairebé sempre, són: La secció de l'avi, protagonitzada pel Jaume Vidal; els Diàlegs de cinema, dirigits per Mariola Martínez; L'Alícia a través del mirall, prodüit per l'Alícia Mendo; i El Videoclub, guió i realització de l'Israel "Da Vinci" Gordón... Amb les següents pel·lícules:

Als Clàssics del nou mil·leni tocava parlar de "Camino (2008)" de Javier Fesser Depinto. Quina enorme pel·lícula, i quin gran director!


I a la secció temàtica d'aquest 10è MKC us parlem sobre La supervivència en el cinema, des d'un punt de vista caleidoscopi... I amb una brillant introducció de Rosa Mª!

Ah! I música de luxe per celebrar el 10è programa, la composada per Max Steiner per un dels millors films amb monstre de la història del cinema (amb el permís de Godzilla i de l'Isra, és clar!): "King Kong (King Kong, 1933)". Les meravelles d'internet ens permeten tenir aquí una variada selecció de temes de les bandes sonores composades per aquest gran músic austríac. Passin i sentin:


Avui, amb el 10è MKC. us desitgen, com sempre i tanmateix més que mai... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada