(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 11 d’octubre del 2009

El 3r MKC... al Festival de Sitges!

L'MKC d'avui ha entrat una mica més tard de la seva hora prevista, i això ha fet que per sentir als amics d'"Años luz" heu hagut d'esperar fins les 11 de la nit, una horeta més... Però així heu gaudit la companyia de Marisol Roldán & Co fins les tantes de la matinada!!

Però tornem al tercer "Més que cinema" de tots els temps...

Hem començat amb les estrenes de divendres 9 d'octubre de 2009, comentades per l'Alícia, el Francesc, l'Isra i el Jaume... Després els "Diálegs de cinema" de la Mariola i "L'Alícia a través del mirall" ens han transportat a la Rússia convulsa i revolucionària del segle XX amb "Doctor Givago (Doctor Zhivago, 1962)", a la primera de les seccions temàtiques del programa. Però hi ha més: l'Isra ens recorda el 25è anniversari de "Top Secret! (Top secret!, 1984)" i el David, el Joan, el Xesco i el Jaume ens parlen de la filmografia de Luchino Visconti.

I la secció d'actualitat, a càrrec del Luis Rueda, el nostre home a Sitges, amb qui hem repassat tot el palmarés del Festival de Cinema Fantàstic de Catalaunya. Per cert, la crònica més completa i doumentada, amb entrevista al Sam Rockwell inclosa, la trobareu a l'excel·lent revista de cinema que el Luís té l'encert de mantenir a la xarxa des de fa una bona colla d'anys (V. Judex als enllaços recomanats del bloc).

Tot això presentat sobre la base de la música composada pel Carter Burwell per la pel·lícula "Escondidos en Brujas (In Bruges, 2008)".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada